Over mij

Ik ben Mark Rorije, een gepassioneerde professional met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van Finance & Control. Ik heb een rijk muzikaal verleden en geniet van het ondernemen van leuke uitstapjes met mijn vrouw Marian en onze volwassen kinderen Leon en Eline. Gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Mijn carrière in de financieel administratieve sector begon tijdens mijn dienstplicht bij het ministerie van Defensie, waarna ik enkele jaren als beroepsmilitair heb gewerkt. Vervolgens heb ik waardevolle ervaring opgedaan bij een internationale groothandel voor laboratoria in de geneeskunde en bij een grote onderneming die actief is op het gebied van productie, personenvervoer, groenvoorziening, detacheren, coachen en dienstverlening op het gebied van HR-advies, salarisadministratie en financiën.

De diversiteit aan activiteiten en de samenwerking met medewerkers met een achterstand op de reguliere arbeidsmarkt binnen deze organisatie maakten het werk complex en uitdagend. Ik heb hier met veel plezier en toewijding gewerkt, en mijn ervaring heeft me geholpen om een diepgaand inzicht te krijgen in het beheersen van de financiële huishouding van organisaties en het leggen van een solide basis voor financiële stabiliteit.

Als een ervaren professional begrijp ik de complexiteit van het vakgebied en ben ik bekend met de uitdagingen waarmee organisaties te maken hebben. Ik sta klaar om mijn expertise en kennis te delen en organisaties te helpen bij het beheersen van hun financiële processen en het bereiken van financiële stabiliteit.

Neem vandaag nog contact met mij op om te bespreken hoe ik jouw organisatie kan ondersteunen op het gebied van Finance & Control. Ik kijk ernaar uit om samen te werken en bij te dragen aan het succes van uw organisatie.